Matras voor Rugklachten

Verbeter uw slaapkwaliteit en verlicht rugpijn met de matrassen van Promedisleep

Bij Promedisleep begrijpen we het belang van een goede nachtrust en de impact die deze kan hebben op uw algemene gezondheid.

Onze hoogwaardige matrassen zijn speciaal ontworpen om rugpijn en andere medische problemen aan te pakken, zodat u fris en uitgerust wakker wordt.

Zeg vaarwel tegen onrustige nachten en hallo tegen een betere slaap met Promedisleep.

Vul ons formulier in om meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties, en ontvang deskundig advies bij het kiezen van de perfecte matras voor rugklachten.

Boxspring | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Matras voor Rugklachten
Matras voor Rugklachten

Bent u het beu om wakker te worden met rugpijn?

De medische matrassen van Promedisleep verlichten het ongemak en bieden ondersteuning.


Promedisleep – De ultieme bestemming voor matrassen tegen rugpijn

Bij Promedisleep begrijpen we dat rugpijn een probleem is waarmee veel mensen geconfronteerd worden en we willen helpen om die pijn te verlichten.

We zijn er trots op een topleverancier van hoogwaardige matrassen voor rugpijn in België te zijn. We maken niet alleen producten voor particulieren, maar voorzien ook hotels van comfortabele matrassen waarvan hun gasten kunnen genieten.

Onze focus op het leveren van medische matrassen en bedden met gezondheidsvoordelen is wat ons onderscheidt in de industrie.

Elke matras en boxspring bed van Promedisleep is vakkundig vervaardigd met medische kwaliteiten gericht op rugpijn, nekpijn en andere medische problemen zoals fibromyalgie, artritis, vermoeidheid en slapeloosheid.

Onze matrassen zijn gemaakt van de beste materialen, zodat onze klanten verzekerd zijn van een comfortabele en rustgevende nachtrust.

Onze latten zijn zorgvuldig gemaakt om superieure ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat de matras vlak blijft, zelfs bij een aanzienlijk verschil in gewichtsverdeling.

We zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan Promedisleep zal resulteren in het vinden van de perfecte matras die past bij uw unieke behoeften.

 • Winkel bij ons en verminder uw pijn – onze matrassen zijn speciaal ontworpen tegen rugpijn
 • Ervaar comfort van hoge kwaliteit dat goed is voor uw gezondheid
 • Beëindig uw zoektocht naar een comfortabele en aangepaste matras voor mensen met medische problemen zoals rugpijn, nekpijn en fibromyalgie.
 • Als u interesse hebt om bij Promedisleep te komen shoppen, laat dan uw contactgegevens achter op onze website om van start te gaan.

  We kunnen niet wachten om u te helpen de perfecte matras te vinden voor uw unieke behoeften.

  Matras voor Rugklachten

  Matras voor Rugklachten: 7 medische eigenschappen die u moet weten

  Bij Promedisleep begrijpen we hoe verlammend rugpijn kan zijn.

  Daarom bieden we matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit om uw rugpijn te verlichten.

  Onze medische matrassen en bedden zijn ontworpen voor een optimale uitlijning van de wervelkolom, drukverlichting, bewegingsisolatie en ademend vermogen.

  Hier zijn zeven medische eigenschappen die u moet weten voordat u een matras voor rugpijn koopt.

  Werveluitlijning

  Onze matrassen zijn ontworpen voor een optimale uitlijning van de wervelkolom, zodat uw lichaam van top tot teen goed uitgelijnd is.

  Deze uitlijning voorkomt onnodige stress op uw rug, die rugpijn kan veroorzaken of zelfs verergeren.

  Door ondersteuning te bieden waar nodig en demping waar gewenst, helpen onze matrassen uw wervelkolom de hele nacht in een natuurlijke, gezonde houding te houden.

  Drukverlichting

  Veel rugpatiënten worstelen met drukpunten tijdens het slapen.

  Onze matrassen zijn gemaakt met drukverlagende materialen en technologieën die een comfortabel, ondersteunend slaapoppervlak creëren.

  Dit helpt de druk te verlichten op gebieden zoals de heupen, schouders en onderrug, die vaak het grootste deel van het lichaamsgewicht dragen tijdens de slaap.

  Motion Isolation

  Als je een bed deelt, ben je misschien bekend met het ongemak dat wordt veroorzaakt door de bewegingen van je partner gedurende de nacht.

  Om een ononderbroken slaap te garanderen, hebben onze matrassen technologieën voor bewegingsisolatie ingebouwd.

  Dit betekent dat wanneer uw partner beweegt, u niet gestoord wordt door zijn bewegingen en u rustiger kunt slapen.

  Ademend vermogen

  Onze matrassen hebben een superieur ademend vermogen, wat zorgt voor een koele, comfortabele slaap.

  Onze materialen zijn ontworpen om lucht vrij te laten circuleren, waardoor warmteophoping wordt voorkomen en vocht snel kan verdampen.

  Dit helpt bij het reguleren van uw lichaamstemperatuur, zodat u comfortabel blijft en beter kunt slapen.

  Duurzaamheid

  We begrijpen dat het kopen van een nieuwe matras een aanzienlijke investering is. Daarom gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze matrassen duurzaam zijn en lang meegaan.

  Onze matrassen zijn gemaakt voor jarenlang gebruik, zodat u jarenlang kunt genieten van een comfortabele, pijnvrije slaap.

  Milieuvriendelijke materialen | matras voor rugklachten

  Bij Promedisleep begrijpen we hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen.

  Daarom gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen, zodat onze matrassen niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam zijn.

  We zorgen er ook voor dat onze productieprocessen voldoen aan strenge milieunormen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

  Op maat

  Bij Promedisleep weten we dat elke persoon met rugpijn unieke behoeften heeft.

  Daarom bieden we aanpassingsmogelijkheden voor onze matrassen.

  U kunt het niveau van ondersteuning, demping en stevigheid kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

  Dit zorgt voor een persoonlijke, gespecialiseerde aanpak om uw rugpijn te verlichten.

  • Verlicht uw rugpijn met de hoogwaardige medische matrassen en bedden van Promedisleep.
  • Optimale uitlijning van de wervelkolom om onnodige belasting van uw rug te minimaliseren
  • Drukverlagende materialen om drukpunten te verlichten
  • Bewegingsisolatie voor een ononderbroken slaap
  • Ademende materialen voor een koele, comfortabele slaap
  • Duurzame constructie voor langdurig comfort
  • Milieuvriendelijke materialen voor duurzaamheid
  • Aanpasbare opties om te voldoen aan uw unieke behoeften

  Bij Promedisleep zijn onze medische matrassen en bedden ontworpen om u een gepersonaliseerde ondersteuning en ultieme verlichting van uw rugpijn te bieden.

  Wij doen er alles aan om u een comfortabele, rustgevende slaap te bezorgen zodat u zonder ongemak of pijn wakker wordt.

  Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en hallo tegen een gelukkige, gezonde rug met Promedisleep.


  Welke matras voor rugklachten: Als u kampt met rugpijn, biedt Promedisleep medisch gecertificeerde matrassen aan die ontworpen zijn door fysiotherapeuten en osteopaten om verlichting te bieden, de bloedcirculatie te bevorderen en drukpunten te verminderen. Ze hebben verschillende opties, waaronder de Cocoon en Comfort matrassen, met afneembare en wasbare hoezen.

  Medische matrassen voor rugklachten: Om chronische rugpijn aan te pakken, kunt u overwegen om te investeren in een medisch gecertificeerde matras van Promedisleep. Deze matrassen werden ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten. Ze bieden ondersteuning en drukverlichting, voorkomen pijn en verbeteren de bloeddoorstroming. Kies uit verschillende opties, waaronder de Fresh en Relax matrassen.

  Matras voor Rugklachten: Als u een matras nodig hebt om uw rugpijn te verlichten, hoeft u niet verder te zoeken dan Promedisleep, waarvan de medisch gecertificeerde producten zijn ontworpen met de steun van fysiotherapeuten en osteopaten. Kies uit verschillende opties, zoals de Comfort of Hotel matras, die drukpunten verlichten en de bloedcirculatie bevorderen.

  Matras van Promedisleep: Promedisleep biedt een medisch gecertificeerd assortiment matrassen die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten. Hun producten zijn ontworpen om drukpunten te verlichten, de bloedcirculatie te bevorderen en de slaapkwaliteit te verbeteren, met opties zoals de Cocoon of Fresh matras.

  Matras voor rugklachten | Gids: Chronische rugpijn kan een strijd zijn, maar Promedisleep is er om te helpen met hun medisch gecertificeerde matrassen die ontworpen zijn om ondersteuning en drukverlichting te bieden. Van de Comfort matras tot de Hotel matras, elk product is ontwikkeld door fysiotherapeuten en osteopaten om de bloedcirculatie te bevorderen en pijn te verminderen.

  Beste matrassen voor rugklachten: Promedisleep biedt het beste van het beste op het gebied van matrassen voor rugpijn. Elke medisch gecertificeerde matras is ontworpen met ondersteuning en drukverlaging in gedachten, om pijn te verminderen en de bloedcirculatie te bevorderen. Van de Relax tot de Fresh matras, kies de juiste optie voor u.

  Matras voor rugpijn | beste rugklachten matras: Last van rugpijn? De beste oplossing is een Promedisleep matras, ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten om drukpunten te verlichten en de bloedcirculatie te bevorderen. Kies uit verschillende opties, zoals de comfortabele Cocoon of luxueuze Hotel matras, voor een pijnvrije nachtrust.


  Matras voor Rugklachten: 8 veelvoorkomende fouten om te vermijden

  Bij rugpijn kan een goede matras het verschil maken.

  Bij Promedisleep begrijpen we dat het kiezen van de juiste matras overweldigend kan zijn, vooral voor mensen met medische problemen.

  Daarom hebben we een lijst samengesteld met 8 veelgemaakte fouten die u moet vermijden bij het kiezen van een matras voor rugpijn.

  Een te zacht matras kiezen

  Veel mensen denken dat een zachte matras de beste optie is tegen rugpijn.

  Een te zacht matras kan uw aandoening echter verergeren doordat uw ruggengraat wegzakt en uw spieren worden belast.

  Wij raden u aan om in plaats daarvan een stevige matras te kiezen.

  Niet rekening houden met uw slaaphouding | matras voor rugklachten

  Uw slaaphouding kan ook invloed hebben op de keuze van uw matras.

  Als u bijvoorbeeld op uw buik slaapt, kan een steviger matras beter voor u zijn.

  Mensen die op hun rug of zij slapen, kunnen baat hebben bij een iets zachter matras.

  Let op de kwaliteit van de materialen

  De kwaliteit van de materialen in uw matras kan een grote invloed hebben op uw rugpijn.

  Bij Promedisleep gebruiken we enkel hoogwaardige materialen die een uitstekende ondersteuning bieden en ontworpen zijn om vele jaren mee te gaan.

  Niet rekening houden met uw gewicht

  Uw gewicht kan ook een invloed hebben op de keuze van uw matras.

  Zwaardere personen hebben misschien een steviger matras nodig om de nodige ondersteuning te bieden, terwijl lichtere personen zich comfortabeler voelen op een zachter matras.

  De matras niet uitproberen

  Een matras kopen zonder het eerst uit te proberen is een grote fout.

  Bij Promedisleep bieden we u een proefperiode aan zodat u onze matrassen kunt uitproberen voor u een verbintenis aangaat.

  Zo bent u zeker dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en dat uw rugpijn goed wordt aangepakt.

  Het verkeerde type matras kiezen

  Er zijn vele soorten matrassen op de markt, waaronder traagschuim, latex en binnenvering.

  Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen en welk type het beste bij u past, hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren.

  Niet rekening houden met de dikte van de matras

  De dikte van een matras kan een invloed hebben op het niveau van ondersteuning.

  Bij Promedisleep bieden we verschillende diktes aan zodat u de matras kunt kiezen die het beste is voor uw rugpijn.

  Kiezen voor prijs boven kwaliteit

  Ten slotte kan het kiezen van een goedkope matras in plaats van een matras van hoge kwaliteit u op lange termijn meer kosten.

  Een goede matras is een investering in uw gezondheid en welzijn en daar moet u niet op beknibbelen.

  Kortom, bij het kiezen van een matras voor rugpijn is het belangrijk om factoren zoals stevigheid, slaaphouding, kwaliteit van de materialen, gewicht, type, dikte en totale waarde in overweging te nemen.

  Door deze 8 veelgemaakte fouten te vermijden, kunt u ervoor zorgen dat u een matras kiest dat uw rug goed ondersteunt en uw levenskwaliteit verbetert.

  • Probeer de matras uit voordat u een keuze maakt
  • Houd rekening met uw slaaphouding en gewicht
  • Kies een medium stevig matras gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Kies de juiste dikte en matras voor uw behoeften
  • Investeer in een goede matras, niet in een goedkope.
  Matras voor Rugklachten

  Matras voor Rugklachten: 10 feiten die u nog niet wist

  Bij Promedisleep begrijpen we dat rugpijn een van de meest ongemakkelijke en slopende aandoeningen kan zijn.

  Daarom hebben we ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden die verlichting bieden aan mensen die lijden aan rugpijn.

  In dit artikel delen we tien feiten over matrassen voor rugpijn die u misschien nog niet wist.

  Uw matras kan de oorzaak zijn van uw rugpijn | matras voor rugklachten

  Veel mensen beseffen niet dat hun matras de oorzaak van hun rugpijn kan zijn.

  Na verloop van tijd kan een matras het vermogen verliezen om uw lichaam goed te ondersteunen, wat leidt tot ongemak en pijn.

  Een te zacht matras kan slecht zijn voor uw rug. | matras voor rugklachten

  Hoewel een zachte matras in het begin misschien comfortabel aanvoelt, kan het ervoor zorgen dat uw wervelkolom uit balans raakt, wat na verloop van tijd tot rugpijn kan leiden.

  Een stevig matras is misschien niet de oplossing

  Een stevige matras lijkt misschien de logische oplossing voor rugpijn, maar kan bij sommige mensen leiden tot drukpunten en ongemak.

  Lees voor matrassen met goede ondersteuning

  Als u op zoek bent naar een matras tegen rugpijn, ga dan op zoek naar een matras dat uw wervelkolom goed ondersteunt en uw gewicht gelijkmatig verdeelt.

  Traagschuimmatrassen kunnen verlichting bieden | matras voor rugklachten

  Matrassen van traagschuim kunnen rugpijn verlichten doordat ze zich naar uw lichaam vormen en ondersteuning bieden waar u dat het meest nodig hebt.

  Hybride matrassen bieden het beste van twee werelden

  Als je twijfelt tussen een traagschuimmatras en een traditioneel binnenveringsmatras, overweeg dan een hybride matras dat het beste van twee werelden biedt voor extra comfort en ondersteuning.

  Verstelbare bedden kunnen helpen bij rugpijn

  Met een verstelbaar bed kunt u de hoogte van uw hoofd en voeten aanpassen, wat verlichting biedt bij rugpijn.

  Kussens zijn ook belangrijk

  Een goede matras is essentieel, maar een ondersteunend kussen kan ook het verschil maken bij het verlichten van rugpijn.

  Hoe u slaapt is belangrijk

  Uw slaaphouding kan een rol spelen bij rugpijn.

  Op uw buik slapen kan uw wervelkolom bijvoorbeeld extra belasten.

  Regelmatig uw matras vervangen kan rugpijn voorkomen

  Als u uw matras om de 7-10 jaar vervangt, kunt u rugpijn voorkomen door ervoor te zorgen dat uw matras nog steeds de juiste ondersteuning voor uw lichaam biedt.

  • Investeer in een matras dat uw wervelkolom goed ondersteunt.
  • Zoek traagschuim of hybride matrassen voor extra comfort.
  • Overweeg een verstelbaar bed om rugpijn te verlichten.
  • Slaap met een ondersteunend kussen.
  • Beoefen goede slaapgewoonten, zoals op uw zij slapen.
  • Vervang uw matras regelmatig om rugpijn te voorkomen.

  Bij Promedisleep geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot een goede nachtrust zonder rugpijn.

  Door deze tips te volgen, hopen we dat u de juiste matras vindt voor uw behoeften en een pijnvrije nachtrust ervaart.


  7 FAQs over de medische matrassen voor rugpijnverlichting van Promedisleep

  Wat maakt de medische matrassen van Promedisleep speciaal voor de verlichting van rugpijn?

  De medische matrassen van Promedisleep zijn ontworpen met medische kwaliteiten voor mensen met medische problemen, in het bijzonder voor mensen met rugpijn.

  De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een uitstekende ondersteuning en maximaal comfort bieden, terwijl ze tegelijk de drukpunten op de wervelkolom verlichten.

  Waarom zijn de medische matrassen van Promedisleep beter dan gewone matrassen tegen rugpijn?

  De medische matrassen van Promedisleep worden streng getest om te garanderen dat ze voldoen aan strenge normen voor rugvriendelijk slapen van hoge kwaliteit.

  In tegenstelling tot gewone matrassen zijn medische matrassen ontworpen om de wervelkolom beter te ondersteunen, met verschillende comfortzones voor verschillende drukpunten.

  Het resultaat is een rustgevende nachtrust met minder rugpijn.

  Zijn de medische matrassen van Promedisleep geschikt voor alle soorten rugpijn?

  De medische matrassen van Promedisleep zijn geschikt voor mensen met alle soorten rugpijn, van lage rugpijn over hernia’s tot artrose.

  Elk matras is zorgvuldig ontworpen om gerichte ondersteuning en drukverlichting te bieden die specifiek zijn voor elke aandoening, zodat u zeker bent van maximaal comfort en een betere slaapkwaliteit.

  Hoe weet ik welk type medische matras geschikt is voor mij?

  Promedisleep biedt een reeks medische matrassen aan die elk ontworpen zijn voor verschillende soorten rugpijn.

  Ons deskundig team kan u begeleiden bij het kiezen van de juiste matras op basis van uw specifieke aandoening, slaapvoorkeuren en ondersteuningsbehoeften.

  Bovendien worden onze matrassen geleverd met een proefperiode en een geld-terug-garantie, zodat u zeker bent dat u de perfecte matras vindt voor uw behoeften.

  Kunnen medische matrassen helpen bij andere slaapproblemen dan rugpijn?

  Ja, de medische matrassen van Promedisleep kunnen helpen bij verschillende slaapproblemen, zoals slapeloosheid, fibromyalgie, artritis en meer.

  De medische matrassen bieden maximaal comfort, ondersteuning en drukpuntverlichting voor een meer rustgevende en verjongende nachtrust.

  Zijn de medische matrassen van Promedisleep geschikt voor koppels met verschillende rugpijnbehoeften? | matras voor rugklachten

  Ja, de medische matrassen van Promedisleep bestaan in verschillende comfortzones en kunnen aangepast worden aan de verschillende rugpijnbehoeften van een koppel.

  Koppels kunnen zelfs kiezen voor verstelbare bodems om maximaal slaapcomfort en ondersteuning te garanderen.

  Hoe lang gaat een medische matras van Promedisleep mee?

  De medische matrassen van Promedisleep zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en ondersteuning bieden.

  Afhankelijk van hoe goed het matras onderhouden wordt, kunnen de meeste medische matrassen tot 10 jaar of meer meegaan. Zo kunt u jarenlang genieten van een rustgevende slaapervaring en maximale verlichting van rugpijn.

  Welke matrassen biedt Promedisleep aan om rugpijn te verlichten?

  Promedisleep biedt een breed gamma matrassen aan die een gerichte ondersteuning bieden aan personen met rugpijn. Onze medische matrassen zijn ontworpen met medische kwaliteiten die rugpijn, drukpunten en spanningshoofdpijn verlichten. We gebruiken innovatieve technologieën zoals traagschuim, latex en pocketveren voor een optimale uitlijning van de wervelkolom en verlichting van drukpunten. Onze matrassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende hardheidsgraden om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en lichaamstypes.

  Kunnen de matrassen van Promedisleep chronische rugpijn verlichten?

  Ja, onze matrassen zijn klinisch getest en het is bewezen dat ze chronische rugpijn verlichten. Wij bieden een gamma medische matrassen aan die afgestemd zijn op verschillende medische aandoeningen zoals fibromyalgie, hernia, spit en artrose. Onze matrassen bieden gerichte ondersteuning waar u die het meest nodig hebt, wat de pijn in uw onder- en bovenrug kan helpen verminderen. We bieden ook een persoonlijk adviesgesprek met onze slaapexperts die u kunnen helpen de beste matras voor uw specifieke behoeften te vinden.

  Hoe lang duurt het voor ik resultaten zie met de matrassen voor rugpijn van Promedisleep?

  De termijn waarbinnen u resultaten ziet met de matrassen voor rugpijn van Promedisleep kan variëren naargelang de ernst en de oorzaak van uw pijn. Sommige klanten melden onmiddellijke verlichting nadat ze op onze medische matrassen zijn beginnen slapen, terwijl het bij anderen enkele weken kan duren voor ze er ten volle baat bij hebben. Onze matrassen zijn ontworpen om langdurige verlichting te bieden en toekomstige pijn te voorkomen door een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen en drukpunten te verminderen. We raden aan om onze matrassen minstens 30 dagen consequent te gebruiken om consistent resultaat te zien.


  De ultieme oplossing voor rugpijn: Promedisleep’s matras voor rugklachten

  Bij Promedisleep begrijpen we hoe slopend rugpijn kan zijn en we zijn er om u te helpen.

  Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn speciaal ontworpen om rugpijn te verlichten en rugpijnpatiënten een rustgevende en comfortabele nachtrust te garanderen.

  Ons uitgebreide productassortiment is geschikt voor verschillende aandoeningen, waaronder hernia’s, spit en artrose.

  Maar onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan alleen het verlichten van rugpijn.

  Onze producten zijn ook geweldig voor mensen die lijden aan stress, vermoeidheid, fibromyalgie en slapeloosheid.

  Met tientallen jaren ervaring in de industrie hebben we er alle vertrouwen in dat we de beste lattenbodems en boxspring bedden op de markt kunnen maken.

  We geven prioriteit aan hoogwaardige materialen en aandacht voor details, zodat elk matras volgens de hoogste normen wordt gemaakt.

  • Laat rugpijn uw leven niet verstoren – investeer vandaag nog in een medische matras van Promedisleep.
  • Onze matrassen zijn ontworpen om een breed scala aan medische aandoeningen te verlichten en bieden optimaal comfort en ondersteuning.
  • Met tientallen jaren ervaring en een streven naar kwaliteit produceren wij alleen de beste lattenbodems en boxspring bedden.
  • Sluit u aan bij de duizenden tevreden klanten die rugpijn, slapeloosheid en stressh3 hebben verlicht met een Promedisleep matras.
  • Waar wacht u nog op?

  Investeer vandaag nog in uw gezondheid.

  Geïnteresseerd?

  Laat uw contactgegevens achter op deze pagina.


  Matras voor Rugklachten