Beste matras voor rugpijn en nekpijn

Vind uw perfecte matras tegen rugpijn en nekpijn bij Promedisleep

Ervaar de luxe van een comfortabele en pijnvrije slaap met de hoogwaardige matrassen en boxspring bedden van Promedisleep.

Onze slaapexperts en fysiotherapeuten hebben superieure medische kwaliteiten om rugpijn, nekpijn, schouderpijn, fibromyalgie, artritis en nog veel meer te verlichten en adviseren u de beste matras voor uw behoeften.

Boek vandaag nog een gratis consult bij onze mobiele showroom en geniet van deskundig advies voor de meest betaalbare prijs!

Bij Promedisleep begrijpen we dat elke klant unieke medische behoeften en voorkeuren heeft.

Daarom bieden we gepersonaliseerde prijzen, modellen en opties op basis van ons deskundig advies en uw individuele behoeften.

Vul vandaag nog ons formulier in en neem contact op met onze slaapexperts voor de beste aanbiedingen op de markt.

Kies voor Promedisleep voor de ultieme slaapervaring die uw lichaam verdient.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


beste matras voor rugpijn en nekpijn
beste matras voor rugpijn en nekpijn

Bent u op zoek naar verlichting van rugpijn en nekpijn?

Promedisleep biedt de beste medisch ontworpen matrassen en boxspring bedden.

Vraag een gratis advies aan onze experts.


Geniet uw beste nachtrust tot nu toe: Ontdek de matrassen van Promedisleep voor verlichting van rug- en nekpijn

Bij Promedisleep begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Daarom hebben we een reeks matrassen van hoge kwaliteit ontwikkeld die specifiek gericht zijn op mensen die last hebben van rug- en nekpijn.

Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn speciaal ontworpen om de ondersteuning te bieden die uw lichaam nodig heeft om pijn te verlichten en genezing te bevorderen, zodat u kunt genieten van een rustige en verjongende slaap.

Onze deskundige fysiotherapeuten en slaapadviseurs staan altijd klaar om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te vinden.

We begrijpen dat iedereen andere behoeften heeft als het om slapen gaat en we bieden verschillende matrassen en lattenbodems om aan alle voorkeuren tegemoet te komen.

Dus of u nu lijdt aan chronische pijn of gewoon wilt zorgen voor een betere nachtrust, wij hebben de oplossing voor u.

Geloof ons niet op ons woord

Probeer onze matrassen zelf uit tijdens een van onze gratis persoonlijke consulten.

 • Zeg rug- en nekpijn voorgoed vaarwel met de medische matrassen en boxspring bedden van Promedisleep.
 • Vind het perfecte matras voor uw individuele behoeften, met de hulp van onze deskundige kinesitherapeuten en slaapadviseurs.
 • Geniet elke nacht van een rustige en verkwikkende slaap.
 • Probeer onze matrassen gratis uit tijdens een van onze persoonlijke consulten.
 • Verbeter uw levenskwaliteit met het kwaliteitsvolle matrasgamma van Promedisleep.

Geïnteresseerd om de beste matras te ontdekken om uw rug- en nekpijn te verlichten?

Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en één van onze medewerkers neemt contact met u op voor een gratis consultatie.


Beste matras voor rugpijn en nekpijn: 6 verrassende gezondheidsvoordelen die u moet weten

Bij Promedisleep begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Daarom bieden we de beste matrassen voor mensen met medische problemen, zoals rugpijn en nekpijn.

Onze medische matrassen en boxspring bedden bieden tal van gezondheidsvoordelen die verder gaan dan alleen een goede nachtrust.

In dit artikel bespreken we 6 verrassende gezondheidsvoordelen van de beste matras voor rugpijn en nekpijn.

Het uitlijnen van uw wervelkolom | beste matras voor rugpijn en nekpijn

Dat klopt.

Als u op een matras slaapt dat niet voor uw lichaam is ontworpen, is uw wervelkolom waarschijnlijk niet goed uitgelijnd, waardoor uw rugpijn wordt veroorzaakt of verergert.

Onze medische matrassen zijn zo ontworpen dat ze zich naar uw lichaam vormen, uw wervelkolom ondersteunen en uw gewicht gelijkmatig verdelen.

Dit leidt tot een vermindering van uw rugpijn, zodat u fris wakker wordt en klaar bent om de dag aan te vatten.

Vermindert stress

En hier is waarom.

Het is geen geheim dat slaap een cruciale rol speelt in uw mentale en emotionele welzijn.

Als uw lichaam niet goed wordt ondersteund tijdens de slaap, kan dit leiden tot verhoogde stressniveaus.

Onze matrassen zijn ontworpen om drukpunten te verminderen, zodat uw lichaam volledig kan ontspannen, wat kan leiden tot een daling van het stresshormoon cortisol.

Het resultaat?

U wordt minder gestrest en energieker wakker.

Verlicht fibromyalgie

Wist je dat?

Fibromyalgie is een aandoening die chronische pijn veroorzaakt in het hele lichaam en het moeilijk kan maken om comfortabel te slapen.

Onze medische matrassen kunnen de pijn van fibromyalgie verlichten door uw lichaam comfortabele ondersteuning te bieden.

Dit kan leiden tot een betere nachtrust en een vermindering van uw symptomen.

Behandeling van artrose

En hier is nog iets.

Artrose wordt gekenmerkt door de afbraak van kraakbeen in de gewrichten, wat leidt tot pijn en stijfheid.

Een goede matras kan de druk op je gewrichten verminderen en zo verlichting bieden voor mensen met artrose.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om uw lichaam te ondersteunen, comfort te bieden en de pijn te verminderen die met deze aandoening gepaard gaat.

De bloedsomloop verbeteren | beste matras voor rugpijn en nekpijn

Ja.

Een goede matras kan ook helpen om uw bloedsomloop te verbeteren.

Als u op een matras ligt dat uw lichaam niet goed ondersteunt, kan uw bloedsomloop beperkt worden, wat kan leiden tot gevoelloosheid, tintelingen en andere problemen.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om uw lichaam te ondersteunen, waardoor een goede bloedsomloop mogelijk is en het risico op deze complicaties vermindert.

Beter slapen

Tot slot is het geen geheim dat een goede matras tot een betere slaap leidt.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om u te helpen de best mogelijke nachtrust te krijgen, met de ondersteuning en het comfort dat uw lichaam nodig heeft om volledig te ontspannen.

Een betere slaap zorgt voor meer energie, een betere concentratie en een algehele verbetering van de levenskwaliteit.

Kortom, een goede matras kan wonderen doen voor uw gezondheid, vooral als u last hebt van rugpijn en nekpijn.

Bij Promedisleep bieden we de beste matrassen voor mensen met medische problemen, inclusief matrassen die ontworpen zijn om uw lichaam te ondersteunen en pijn te verlichten.

Als u op zoek bent naar een betere nachtrust, nodigen we u uit om onze medische matrassen uit te proberen en de talrijke gezondheidsvoordelen te ervaren.

 • Uitgelijnde wervelkolom, minder rugpijn
 • Minder stress, beter mentaal en emotioneel welzijn
 • Verlichting voor fibromyalgie en artrose
 • Verbeterde bloedsomloop, minder gevoelloosheid en tintelingen
 • Betere slaap, meer energie, concentratie en levenskwaliteit
beste matras voor rugpijn en nekpijn

Beste matras voor comfort en ondersteuning tijdens de zwangerschap: Aanstaande moeders hebben een matras nodig die dempt en ondersteunt, vooral als ze op hun zij slapen om druk op hun babybilletje te vermijden. De medische matrassen van Promedisleep hebben uitstekende contourmogelijkheden en zachte demping, waardoor ze optimaal comfort bieden aan zwangere vrouwen.

Promedisleep lattenbodem: Een stevige basis voor uw bed is essentieel voor een goede slaapervaring. Promedisleep biedt een reeks bedbodems met medische kwaliteiten, gemaakt van hoogwaardige materialen die een betere slaaphouding, bloedcirculatie en algehele ontspanning bevorderen. Geef uw matras de ondersteuning die het verdient met een bedbodem van Promedisleep.

Beste Matrassen Voor Rugpijn: Als u voortdurend rugpijn hebt, kan een Promedisleep-matras het verschil maken. Onze matrassen bieden uitzonderlijke ondersteuning en gewichtsverdeling, met meerdere schuimlagen voor gepersonaliseerd comfort en drukverlichting. Krijg de rust die u verdient met onze beste matrassen voor rugpijn.

Beste matras voor warme slapers en temperatuurregeling: Bent u het beu om drijfnat van het zweet wakker te worden en het gevoel te hebben dat u levend geroosterd wordt in bed? De medische matrassen van Promedisleep zijn ontworpen met vochtafvoerende technologie en ademende oppervlakken om u de hele nacht koel en comfortabel te houden. Zeg vaarwel tegen onrustige nachten en hallo tegen een verfrissende slaapervaring.

Welke matras bij heupklachten: Laat heuppijn uw levenskwaliteit niet in de weg staan – kies de juiste matras om ongemak en druk te verlichten. De medische matrassen van Promedisleep bieden superieure ondersteuning en zachte demping en zorgen voor een goede uitlijning en gewichtsverdeling. Onze matrassen zijn sterk aanbevolen voor mensen met heuppijn en helpen hen om rustig te slapen zonder ongemak.

Matras voor Reuma: Leven met reuma kan erg pijnlijk zijn, maar een goede matras kan het verschil maken. Promedisleep biedt verschillende medische matrassen aan die speciaal ontworpen zijn voor mensen met reuma. Ze maken gebruik van gespecialiseerde schuimlagen en ondersteunende veersystemen om de druk te verminderen en de pijn te verlichten. Krijg de verlichting die u nodig hebt en de slaap die u verdient met een Promedisleep matras.

Beste matras voor duurzaamheid en langdurige prestaties: Een matras is een grote investering en u wilt er zeker van zijn dat het jarenlang meegaat. De medische matrassen van Promedisleep zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en prestaties op lange termijn verzekerd zijn. Met de juiste verzorging zullen onze matrassen jarenlang een comfortabele en ondersteunende slaap bieden.


Best Matras voor Rugpijn en Nekpijn: 8 medische aandoeningen die baat hebben bij een matras van hoge kwaliteit

Wij, bij Promedisleep, zijn gespecialiseerd in het leveren van matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit die voldoen aan de specifieke behoeften van mensen die lijden aan medische aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en vele andere.

Onze matrassen en bedden zijn ontworpen om verlichting te bieden bij deze aandoeningen, zodat u een goede nachtrust krijgt en fris wakker wordt.

Zeg rugpijn, nekpijn en schouderpijn vaarwel

Bij Promedisleep geloven we dat een goede matras essentieel is voor een goede gezondheid.

Daarom hebben we medische matrassen en bedden ontworpen met medische kwaliteiten die perfect zijn voor mensen met rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Onze matrassen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om ondersteuning, comfort en drukverlichting te bieden.

Of u nu te maken hebt met chronische pijn of gewoon uw slaapkwaliteit wilt verbeteren, wij hebben een matras dat bij u past.

Medische aandoeningen die baat hebben bij een hoogwaardig matras

Rugpijn

Een matras van hoge kwaliteit kan rugpijn helpen verminderen door de juiste hoeveelheid ondersteuning en uitlijning voor uw wervelkolom te bieden.

Nekpijn

Een goed matras kan nekpijn helpen verlichten door drukpunten te verminderen en uw nek en wervelkolom de juiste uitlijning te geven.

Artritis

Mensen met artritis hebben vaak een matras nodig dat zowel ondersteuning als demping biedt.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om de perfecte balans van beide te bieden.

Fibromyalgie

Fibromyalgie kan het moeilijk maken om een comfortabele slaaphouding te vinden.

Onze matrassen zijn ontworpen om de druk op gevoelige gebieden te verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om te ontspannen en in slaap te vallen.

Slapeloosheid

Een comfortabel en ondersteunend matras is essentieel voor het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van slapeloosheid.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om ontspanning te bevorderen en u te helpen sneller in slaap te vallen.

Zure reflux

Slapen op een helling kan helpen om de symptomen van zure reflux te verminderen.

Onze verstelbare bedden maken het gemakkelijk om de perfecte slaaphouding te vinden.

Heuppijn

Een matras van hoge kwaliteit dat de juiste ondersteuning en uitlijning biedt, is essentieel om heuppijn te verminderen.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om de druk op uw heupen te verminderen, waardoor u comfortabeler slaapt.

Oartrose

Mensen met artrose hebben een matras nodig dat zowel ondersteuning als demping biedt.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om de perfecte balans van beide te bieden.

De beste oplossing voor uw pijnen

Bij Promedisleep streven we ernaar de beste oplossing te bieden voor uw pijn.

Onze deskundige slaapadviseurs en kinesitherapeuten kunnen met onze mobiele showroom bij u langskomen voor een gratis consultatie, met gratis deskundig advies en de beste prijzen.

Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een goede gezondheid.

Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van matrassen en boxspring bedden van de hoogste kwaliteit die voldoen aan uw specifieke behoeften.

 • Krijg de verlichting die u nodig hebt van pijn en kwalen met onze hoogwaardige medische matrassen en boxspring bedden.
 • Geniet van een goede nachtrust en word fris wakker met onze deskundig ontworpen en vervaardigde matrassen.
 • Zeg vaarwel tegen rugpijn, nekpijn en schouderpijn met een matras dat speciaal voor jou is gemaakt.
 • Onze mobiele showroom biedt u gemak en persoonlijke service, zodat u de beste oplossing krijgt voor uw slaapbehoeften.
 • Krijg gratis deskundig advies en de beste prijzen van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.
 • Verbeter uw slaapkwaliteit, verminder symptomen van medische aandoeningen en word fris wakker met Promedisleep.
beste matras voor rugpijn en nekpijn

Beste matras voor rugpijn en nekpijn: 9 tips om de perfecte matras voor u te kiezen

Welkom bij Promedisleep, uw adres voor hoogwaardige matrassen en boxspring bedden voor particulieren en hotels.

Wij begrijpen dat veel mensen last hebben van rugpijn en nekpijn en daarom bieden wij medische matrassen en bedden met medische kwaliteiten.

Onze producten zijn niet alleen ontworpen voor comfort, maar bieden ook de nodige ondersteuning om de pijn te verlichten en een goede nachtrust te garanderen.

Hier zijn 9 tips om u te helpen de perfecte matras te kiezen voor uw rugpijn en nekpijn.

Bedenk uw slaaphouding

We slapen allemaal anders.

Of u nu zijslaper, rugslaper of buikslaper bent, het is belangrijk om een matras te kiezen dat uw natuurlijke slaaphouding ondersteunt.

Dit zorgt ervoor dat uw wervelkolom goed uitgelijnd is, waardoor het risico op pijn en ongemak afneemt.

Hardheid is belangrijk

Voor mensen met rugpijn en nekpijn wordt meestal een stevige matras aanbevolen.

Dit hoeft echter niet te betekenen dat u comfort moet opofferen.

Wij bieden een assortiment matrassen die voldoende stevig zijn en toch comfortabel blijven.

Test voor u koopt

De enige manier om echt te bepalen of een matras geschikt is voor u, is door het uit te proberen.

Bezoek onze showroom en probeer verschillende matrassen uit om de matras te vinden die het beste aanvoelt voor uw lichaam.

Kijk naar drukverlaging

Bij rug- en nekpijn is drukontlasting cruciaal.

Een matras dat zich naar uw lichaam vormt en op de juiste plaatsen drukverlichting biedt, kan pijn en ongemak aanzienlijk verminderen.

Bedenk materialen

Er worden verschillende materialen gebruikt in matrassen, van traagschuim tot latex en binnenvering.

Elk materiaal heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen wat het beste werkt voor uw specifieke behoeften.

Vraag advies aan professionals

Ons team van slaapexperts en fysiotherapeuten staat klaar om u de nodige begeleiding en advies te geven bij het vinden van het perfecte matras.

We bieden gratis adviesgesprekken en deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt.

Kies kwaliteit boven prijs

Als het op matrassen aankomt, is het belangrijk om te onthouden dat je krijgt waar je voor betaalt.

Investeren in een matras van hoge kwaliteit kan in het begin meer kosten, maar uiteindelijk kan het u op de lange termijn geld besparen doordat u niet steeds hoeft te vervangen.

Vergeet de boxspring niet | beste matras voor rugpijn en nekpijn

Een matras van hoge kwaliteit moet worden aangevuld met een stevige boxspring.

Wij bieden een assortiment boxspring bedden met medische kwaliteiten om ervoor te zorgen dat uw bed uw lichaam de beste ondersteuning biedt.

Overweeg maatwerk | beste matras voor rugpijn en nekpijn

Bij Promedisleep begrijpen we dat iedereen andere behoeften heeft.

Daarom bieden we aanpassingsmogelijkheden, zodat u een matras kunt samenstellen dat specifiek is afgestemd op uw unieke behoeften.

 • U hoeft geen last te hebben van rugpijn en nekpijn.

Investeer in een matras van hoge kwaliteit dat de nodige ondersteuning en drukverlichting biedt voor een goede nachtrust.

 • Neem geen genoegen met een goedkoop matras dat uiteindelijk meer kwaad dan goed zal doen.
 • Bezoek onze showroom en probeer verschillende matrassen uit om de perfecte matras voor u te vinden.
 • Vraag advies aan ons team van experts om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissing neemt.
 • Houd bij het kiezen van een matras rekening met uw slaaphouding, stevigheid, materialen, drukverlaging en aanpassingsmogelijkheden.
 • Slaap goed en word fris wakker met Promedisleep.

Promedisleep: Uw Ultieme Gids voor de Beste Matras tegen Rugpijn en Nekpijn

Hebt u wel eens slaapproblemen gehad door ondraaglijke rugpijn of ongemak in uw nek?

U bent niet de enige.

Dit zijn veelvoorkomende problemen waar veel mensen mee te maken hebben en ze kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit van je slaap.

Gelukkig heeft het team van Promedisleep een oplossing: onze hoogwaardige medische matrassen en boxspring bedden kunnen verlichting brengen bij deze aandoeningen.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de beste matras voor rugpijn en nekpijn die u moet weten voor u in een nieuw bed investeert.

Wat maakt Promedisleep matrassen de beste optie voor mensen met rug- en nekpijn?

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden aan mensen die last hebben van rug- en nekpijn.

De materialen die in onze bedden worden gebruikt, helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen, verminderen drukpunten en passen zich aan de contouren van uw lichaam aan, wat resulteert in een betere uitlijning van de wervelkolom en een betere slaapkwaliteit.

Hoe weet ik of een Promedisleep matras geschikt is voor mij?

Ons team van slaapexperts en kinesitherapeuten kan u helpen om de beste matras te kiezen voor uw specifieke behoeften.

We bieden een gratis consultatiedienst aan waarbij we met onze mobiele showroom bij u langskomen en een slaaponderzoek uitvoeren.

Ons team neemt de tijd om u en uw slaappatronen te leren kennen om de beste matras voor uw slaapgewoonten en budget aan te bevelen.

Kan een nieuw matras echt helpen tegen rugpijn en nekpijn?

Ja.

Een matras dat ontworpen is om deze aandoeningen te verlichten, kan de slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren en het ongemak tijdens de slaap verminderen.

Studies hebben aangetoond dat een comfortabel en ondersteunend matras kan leiden tot een betere slaapkwaliteit, wat kan helpen om pijn te verminderen en de algemene gezondheid te verbeteren.

Welke materialen worden gebruikt in de matrassen van Promedisleep? | beste matras voor rugpijn en nekpijn

We gebruiken hoogwaardige materialen in onze matrassen en boxspring bedden, waaronder traagschuim, hybride traagschuim, natuurlatex en pocketspoeltechnologie.

Deze materialen werken samen om optimale ondersteuning en comfort te bieden, terwijl ze zich aanpassen aan de contouren van uw lichaam.

Zijn de Promedisleep matrassen geschikt voor mensen met een medische aandoening? | beste matras voor rugpijn en nekpijn

Ja.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen met medische kwaliteiten en zijn geschikt voor personen met verschillende medische aandoeningen, zoals artritis, fibromyalgie en hernia.

Onze slaapexperts en kinesitherapeuten kunnen u gepersonaliseerde aanbevelingen doen op basis van uw specifieke medische behoeften.

Zijn de matrassen van Promedisleep enkel voor individueel gebruik of bieden jullie ook bedden aan voor commercieel gebruik?

Wij bieden matrassen en boxspring bedden aan voor zowel individueel als commercieel gebruik.

Onze commerciële bedden zijn niet alleen perfect voor particulieren met rugpijn of nekpijn, maar ook ideaal voor hotels die op zoek zijn naar kwaliteitsbedden voor hun gasten.

Bij Promedisleep blijven we ons inzetten om onze klanten de beste en meest comfortabele matrassen en boxspring bedden aan te bieden.

Zeg maar dag tegen rug- en nekpijn en hallo tegen een goede nachtrust met onze innovatieve matras technologie.

Wat maakt de matras van Promedisleep de beste optie voor wie rug- en nekpijn heeft?

Onze matrassen zijn speciaal ontworpen met medische kwaliteiten om de nodige ondersteuning en comfort te bieden aan personen met dit soort pijnen. Onze matrassen maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals traagschuim en latex om zich naar uw lichaam te vormen en drukpunten in de nek en rug te verlichten. Bovendien overleggen onze experts met fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat onze matrassen voldoen aan de noodzakelijke normen voor medisch nut.

Kan ik een Promedisleep matras uitproberen voor ik tot aankoop overga?

Absoluut! We begrijpen dat investeren in een matras een grote beslissing is, zeker als het gaat om het verlichten van pijn. Daarom bieden we een mobiele showroom service aan waarbij onze experts bij u langskomen voor een gratis consultatie. Tijdens dit gesprek kunt u zien hoe onze matrassen aanvoelen en kunt u al uw vragen stellen.

Waarin verschilt Promedisleep van andere matrasproducenten op het vlak van pijnverlichting?

Bij Promedisleep geven we voorrang aan de behoeften van onze klanten door hen gepersonaliseerde oplossingen voor pijnverlichting aan te bieden. Onze medische matrassen en lattenbodems zijn speciaal ontworpen om verschillende soorten pijn te verlichten, waaronder rugpijn en nekpijn. We overleggen met fysiotherapeuten om er zeker van te zijn dat onze producten echte medische voordelen hebben. In tegenstelling tot andere matrasfabrikanten vertrouwen we niet op “one size fits all”-oplossingen. In plaats daarvan stemmen we onze aanbevelingen af op de specifieke behoeften van onze klanten.


Ontdek hoe Promedisleep de beste matrassen tegen rugpijn en nekpijn biedt

Bij Promedisleep begrijpen we het belang van een goede nachtrust, vooral voor wie last heeft van rug- en nekpijn.

Daarom bieden wij de beste matrassen voor rugpijn en nekpijn op de markt.

Onze matrassen zijn ontworpen en vervaardigd om u de ondersteuning en het comfort te bieden die uw lichaam ’s nachts nodig heeft, zodat u fris en uitgerust wakker kunt worden.

Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn ideaal voor iedereen die lijdt aan medische aandoeningen zoals fibromyalgie, artritis, verzuring, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose.

We bieden ook de beste lattenbodems voor je bed, met medische kwaliteiten.

Ons team van deskundige fysiotherapeuten en slaapexperts kan met onze mobiele showroom bij je langskomen voor een gratis adviesgesprek, zodat je gratis deskundig advies en de best mogelijke prijs krijgt.

 • Verlicht uw rugpijn en nekpijn met onze matrassen van hoge kwaliteit.
 • Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd met medische kwaliteiten, waardoor ze perfect zijn voor iedereen die aan medische aandoeningen lijdt.
 • Profiteer van een gratis adviesgesprek met ons team van deskundige fysiotherapeuten en slaapexperts voor de beste prijs en het beste advies.

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je slaapkwaliteit en het verlichten van je rug- en nekpijn?

Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op.

Laat ons u helpen de kwaliteitsslaap te krijgen die u verdient.

beste matras voor rugpijn en nekpijn